Platforma U-CRIS eshte databaza e universiteteve shqiptare per ruajtjen e publikimeve shkencore, doktoraturave, CV te stafit kerkimor,projekteve te kerkimit, etj.Platforma bazohet ne arkitekturen DSPACE-CRIS e cila eshte adaptuar sipas specifikave EUROCRIS dhe CERIF. Platforma eshte e lidhur me databazat e rendesishme te kerkimit si PubMed, Scopus,Web of Knowledge(WoS), Google Scholar dhe ORCID. U-CRIS mundeson edhe lidhjen me databazat europiane te kerkimit open Aire. Platforma U-CRIS do te lidhet edhe me platformen kombetare ACRIS e parashikuar per klasifikimin e IAL-ve ne fushen e kerkimit shkencor.


Loading... 1 0 5 0 false
Full Name
Dell'Oro, Raffaella
Loading... 2 0 5 0 false

Publications
(Others)

Results 1-6 of 6 (Search time: 0.002 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
1Aug-2010The "J curve" problem revisited: old and new findingsGrassi, Guido ; Quarti-Trevano, Fosca ; Dell'Oro, Raffaella ; Mancia, Giuseppe 
2Aug-2010The "J curve" problem revisited: old and new findingsGrassi, Guido ; Quarti-Trevano, Fosca ; Dell'Oro, Raffaella ; Mancia, Giuseppe 
3Aug-2010The "J curve" problem revisited: old and new findingsGrassi, Guido ; Quarti-Trevano, Fosca ; Dell'Oro, Raffaella ; Mancia, Giuseppe 
4Aug-2010The "J curve" problem revisited: old and new findingsGrassi, Guido ; Quarti-Trevano, Fosca ; Dell'Oro, Raffaella ; Mancia, Giuseppe 
5Aug-2010The "J curve" problem revisited: old and new findingsGrassi, Guido ; Quarti-Trevano, Fosca ; Dell'Oro, Raffaella ; Mancia, Giuseppe 
6Aug-2010The "J curve" problem revisited: old and new findingsGrassi, Guido ; Quarti-Trevano, Fosca ; Dell'Oro, Raffaella ; Mancia, Giuseppe